Wie is Neeltje?


Ik ben Neeltje Bos, ik hou van lekker eten. Steeds ben ik op zoek naar smaakvolle, eerlijke en voedzame gerechten.
Thuis in mijn eigen keuken vernieuw ik steeds mijn gerechten. Ik experimenteer met kruiden en verschillende verse producten, om de recepten later te kunnen gebruiken als ik op locatie bezig ben. Ik zoek naar een balans tussen kwaliteit en betaalbare producten en maak gebruik van groentes van het seizoen.
Sinds 2005 werk ik als kok in een eetcafe in Amsterdam. Daarnaast kook ik sinds een aantal jaar voor groepen op feestjes en heb compleet verzorgde weken georganiseerd. Zo heb ik vorig jaar gekookt voor Lichte Muziekweek, een muziekkamp georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Huismuziek.Op locatie koken, met dagverse producten en met weinig middelen is voor mij een uitdaging.
Van oorsprong heb ik een sociale achtergrond, heb daar een opleiding voor gedaan en heb voor verschillende instellingen gewerkt. Persoonlijk contact is voor mij belangrijk. Dat je kunt zien wie je maaltijd maakt en kan ruiken wat je straks aan tafel geserveerd krijgt. Het hele proces, van het bedenken van de gerechten tot het tijdstip dat het (warm) op tafel staat wordt in overleg gedaan. Niets moet, alles kan!

contact